Over ons

Pressure Line is hét adres voor visuele en creatieve communicatie in Rotterdam. Ons ontwerpbureau, geworteld in de stad sinds 1997, staat bekend om zijn no-nonsense aanpak en heldere, hoogwaardige ontwerpen. Als een hecht familiebedrijf hebben we door de jaren heen talloze prachtige producten en projecten ontwikkeld.

Delian

Delian is grafisch ontwerper en zet de lijnen uit. Hij studeerde aan de Willem de Kooning academie en is naast vormgever ook een bedreven filmeditor. Zijn grafische werk heeft een duidelijke handtekening: fris en origineel. Als vrij werk maakt Delian aansprekende illustraties.

Neem contact op met Delian.

 

Petja

Petja is fotograaf en vormgever. Ze studeerde aan de St. Joost kunstacademie en doet naast haar specialisatie fotografie ook filmwerk én grafisch ontwerp. Ze is een allround DTP’er met een scherp oog voor detail. Als vrij werk maakt Petja verrassende fotocollages.

Neem contact op met Petja.

Svetlana

Svetlana is de drijvende kracht achter de Europese projecten waar Pressure Line aan deelneemt. Svetlana schrijft projectaanvragen, dient deze in en zorgt voor de verantwoording, het hele pakket dus. In haar vrije tijd is Svetlana een fanatiek fotograaf.

Neem contact op met Svetlana.

Chris

Chris is het vaste aanspreekpunt bij Pressure Line. Als projectbegeleider weet Chris de wensen van de klant goed in te schatten en vervolgens richting te geven. Naast advies en communicatie verzorgt hij redactiewerk. Als vrij werk schrijft Chris boeken met Rotterdam als onderwerp.

Neem contact op met Chris.

 

Hulp nodig bij uw communicatie vraagstuk?

Contact